Virtualisering inte fixa alla Android missförhållanden

Virtualisera Android skulle säkert bidra till att lösa några av de problem som plattform, men det är inte en magisk kula som kommer att eliminera alla problem.

Virtualisering garanterar inte framåtkompatibilitet, medan virtualisering löser en hel del problem i samband med maskinvarukompatibilitet, det finns ingen garanti för att en hypervisor installeras på en handenhet i dag kommer att vara kompatibel med framtida Android kod. Det bör fungera efter uppdateringar inom en större version, men för version hoppar, skulle problemen kvarstår,. Det finns en föreställning hit, Virtualisering har ett pris … prestanda. Inte mycket av en prestanda träff, men det är inte en noll kostnad lösning,. OEM fortfarande vill lägga till sitt eget varumärke och crapware, en av de förseningar med att få Android-uppdateringar ut på användar telefoner är att mobiltelefontillverkare vill lägga till sina egna branding och crapware till mobiltelefoner,. bärare kommer också att vilja lägga branding och crapware, bärarna kommer också att vilja ha sin åra i uppdateringsprocessen.

webbplatsens Jason Perlow tror att Google kommer virtalize Android under det kommande året

Android fragmentering och uppdatera fördröjning är ett mycket verkligt problem. Det undergräver konsumenternas liksom utvecklare förtroende på lång sikt av plattformen, detta trots att Android upptar nu lejonparten av smartphone marknaden.

Själva lösningen på Android uppdatering problemet har materialise i bakgrunden under de senaste två åren och kommer med största sannolikhet att visa sitt ansikte någon gång i produktifierad form i 2012. Och det är Android Virtualisering.

Det finns ingen tvekan om att fragmentering och obefintliga uppdateringar för mobiltelefoner är ett allvarligt problem för Android-plattformen. Och det finns ingen tvekan om att virtualisering skulle bidra till att distribuera Android-plattformen för mobiler mycket enklare. En virtualiserad OS skulle långt erbjuda en betydligt mer plattformsoberoende plattform än den nuvarande erbjudande tillåter. Men det finns fortfarande allvarliga problem att virtualisering inte lösa.

Virtualiserings är bara en del av svaret. Som jag har sagt tidigare, Google måste intensifiera och fixa Android

För att uppnå detta, kan Google väl måste kasta alla OEM under bussen och gå Apple rutten utnyttja Motorola (förutsatt att affären inte gå magen upp någon gång). Om | Google fick allvar med att skapa ett sortiment av kvalitets Android telefoner, skulle andra OEM tvingas att göra likadant.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Effektivisera högt komplex process uppdatering, eventuellt genom att anta virtualisering, Publicera en minimal hårdvara spec att mobiltelefontillverkare måste följa, Cut bärare ur ekvationen, eller åtminstone bisyssla dem (som Apple har gjort med iOS), och möjligen gå så långt som skär hårdvarutillverkare ut för (som Microsoft har gjort med Windows Phone), Motverka mobiltelefontillverkare från att låsa starthanterare, alltså uppmuntra dev gemenskap och homebrew projekt, Motverka bärare branding och crapware (trots allt, allt som bloatware hjälper inte göra Android telefoner någon säkrare)

Jason Perlow: Googles nyårslöfte måste vara Android virtualiserings, Endast Google kan sortera ut Android uppdatering röran, 2011: Året av Android OS, Android telefoner top maskinvarufel lista, Android bloatware resulterar i allvarliga säkerhetsbrister, “konsumenterna får skruvas “av brist på Android-uppdateringar, Microsoft drar in $ 444.000.000 per år från Android patent, de flesta gratis Android anti-malware scanners” nära värdelös ”

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip