State of the skiffer: En tablett guide för nybörjare

Som vi huvudet i julhelgen utan tvekan många överväger tabletter för första gången, antingen för sig själva eller för att ge dem som gåvor. Detta har tablett beslutsfattare klättra för att producera modeller för att tilltala kunder och få dem att öppna sina plånböcker. Det kan vara en svår uppgift för tablett nybörjare att avgöra vilken skiffer är precis den rätta. Det är värt att ta en titt på det aktuella läget i skiffer att sprida lite ljus över vad som finns där ute.

När iPad först dök upp för några år sedan många sa att det aldrig skulle ta fart, att tabletterna var bara en modefluga. Det är bevisat fel miljontals gånger och de kommer inte bort någon gång snart. Det finns små tabletter och stora tabletter av alla märken och modeller. Låt oss bryta ner de största val.

Denna snabbt växande tablettsegmentet är på sätt och vis den sista att visas. Medan Windows tabletter faktiskt predate alla andra, har de inte tagit fart förrän Windows 8 anlände. De har fått ett stort uppsving från den senaste utgåvan av Windows 8.1, som Microsoft har förfinat OS att bättre hantera alla sorters tabletter.

Det finns många olika stilar av Windows tabletter, från bendy, slingrande konvertibla bärbara datorer till enkla skiffer mönster. Medan konvertiblerna kan fungera som tabletter, om än inte mycket svelte för användning, de flesta tablett nybörjare kommer sannolikt vill titta på rena skiffer. Dessa är mest lik tävlingen i utseende och därmed troligen den föredragna formen för de flesta.

De flesta av de stora PC-tillverkare producerar nu Windows 8 tabletter och någon av dem skulle vara bra val. Microsoft verkligen driver sin egen yta varumärke, och de är trevliga tabletter. Surface 2 är Microsofts försök att på egen hand hålla Windows RT liv, men du behöver inte oroa sig. Surface 2 är en solid tablett som kommer att vara en bra strumpastuffer detta år.

De som letar efter en mindre tablett har nu en bra en från Dell som ett alternativ. Dell Venue 8 Pro är en 8-tums skiffer som kör Windows 8.1, och, recensioner är ganska bra. Det är också skonsam mot budget så bra att överväga.

Räkna med stora rese- erbjudanden här säsongen från både OEM och stor låda återförsäljare som Amazon och Best Buy.

Tabletten som kickstartade hela tabletten fenomen kan vara den som passar bäst för vissa konsumenter. Den nya iPad Air är en solid artist och kommer att vara ett bra köp för många. Det är lite dyrt men har alla klockor och visselpipor som kommer att tillfredsställa de flesta köpare.

Apple nyligen uppgraderade iPad mini och den nya modellen kommer att vara valet av iPad för dem som vill köpa en mindre tablett. Det är lätt att kasta in en liten ficka i en påse och kommer även att passa i vissa jacka fickor.

De två iPads är mycket lika, så köpbeslutet kommer ner till storlek preferens. Annat än skärmstorlek det finns inte mycket annat att separera de två, förutom priset. Förvänta dig inte stora semestererbjudanden som Apple inte tenderar att göra det.

Android tabletter är stor i antal, och tyvärr det innebär en stor variation i kvalitet och kapacitet. Nya tablett shoppare bör nog hålla sig till namnet varumärken att vara säker på att få en anständig skiffer för priset. Som Windows tabletter, det finns vissa Android tablett modeller med bryggor som gör dem till en bärbar dator. Tablet nybörjare bör nog undvika dessa och hålla sig till rena tabletter.

Samsung är den stora Kahuna i Android tabletten utrymme, med en hel rad av enheter av olika storlekar. Galaxy raden av tabletter från Samsung är alla i stort sett samma annat än storlek och någon av dem kommer att uppfylla de flesta köparens behov.

De två mest populära storlekar Samsung Galaxy tabletter är 8-tums och 10,1-tums. Företaget gör varje storlek finns antingen med eller utan en penna, så ta hand för att få en önskad.

Lenovo har en rad av Android tabletter som är bra val för tablett nybörjare. De har enkla skiffer, och den nya Yoga raden av tabletter för dem som letar efter något annat. Liksom Samsungs tabletter, de yogas finns i både 8-tums och 10-tum. Se, webbplatsen översyn av de två Yoga film, för mer information.

Googles Nexus linje tabletter består av en 7-tums modell och en 10-tumsmodell. De är konkurrenskraftigt prissatta och därmed bra första tabletter för nybörjare. De kör “ren” Android, men det är inte en stor fråga för nya tablett köpare. Liksom de andra märken som nämns, anger Nexus varumärke god kvalitet till ett anständigt pris.

Även tekniskt Android tabletter har Kindle Fire linje från Amazon vuxit ur bolagets elektroniska läsare. De är fullfjädrade tabletter och bör övervägas av konsumenter, särskilt de som vill enkel operation till ett bra pris.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Kindle Fire HD och HDX är kraftfulla tabletter som Amazon har producerats för att vara enkel att använda. Den kraftigt modifierad variant av Android används på Kindle Bränder, Fire OS är utformad för att göra dem lätta att lära sig och roligt att använda. Den unika Mayday funktionen på dessa tabletter (som Amazon är med i dess nuvarande TV-reklam i USA), visar hur nybörjare kan få leva hjälp med att trycka på en knapp.

Kindle Bränder är konkurrenskraftigt prissatta och en bra första tabletten.

Tabletten lever och mår bra och det finns en stor sortiment att överväga av tablett shoppare. Även om det finns många märken på alla olika priser, är det en bra idé för nybörjare att hålla sig till de stora märkena och plattformar som omfattas av denna artikel. Det blir inte fråga om att ta emot en bra produkt för inköpspriset, och alla av dem är bra tabletter.

De undrar vilken plattform / varumärke kommer att vara bäst, oddsen är någon av dessa nämnda kommer att vara lika bra. Medan de använder helt olika operativsystem, de ger alla en bra tablett erfarenhet och kommer sannolikt att vara bra inköp.

iPad Air: Bästa tablett som någonsin gjorts, smutsig liten hemlighet om tabletter: Plattformarna är i grunden lika, Lenovo Yoga Tablet 8 och 10: Unik design på en budget (händerna på), Top 15 Android tablett program för arbete och lek, Samsung Galaxy Note 8,0: Hur man förstöra en god sak, Galaxy Note 8,0: Fortfarande det bästa liten tablett, New iPad mini: jag passerar; ZAGGkeys Folio Tangentbord för Galaxy Note 8,0 (översyn)

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, M2M marknaden, innovation? studsar tillbaka i Brasilien

Windows 8

Om det finns någon oro inlärningskurvan av en ny tablett, skulle Kindle Fire vara ett bra val för de skäl som nämnts tidigare. IPad är också bra för dem som vill ha en enkel tablett att använda, och de som bor i närheten av en Apple-butik kan få praktisk stöd från Genius Bar.

Om målet av tabletten köpet är tekniskt kunniga om mobil teknik kan en av de många Android tabletter eller Windows tabletterna vara ett bättre köp. De har en brantare inlärningskurva, men kan göra en hel del när användaren blir förtrogen med funktionen. Naturligtvis, om de har Microsoft Office är viktigt att mottagaren av tabletten, Windows 8 är rätt väg att gå eftersom det är den enda plattform som har det i ren form.

se relaterad

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

iPad

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Samsung / Lenovo / Nexus (Android)

Kindle Fire

Slutsats