VMware varvtal upp för VMworld, lanserar ny programvara

Bland VMware meddelanden är ESX Server 3i tunn hypervisor de mest intressanta. Varför? VMware competitors– Novell, Microsoft och Red Hat –increasingly se virtualisering som en del av ett paket med operativsystemet. VMware är tydligen körs i motsatt riktning.

VMwares återställning programvara kommer att stödjas av EMC, Equal, Hitachi Data Systems, HP, IBM, Left Networks och Network Appliance. Det övergripande målet är att automatisera manuella processer när ett datacenter går ner. VMware release.

Genom att integrera ESX Server 3i i servrar från lik av Dell, Fujitsu, Fujitsu Siemens Computers, HP, IBM och NEC VMware är utsättning ny mark. I slutändan har du VMware säga nej OS krävs mot OS företag som kombinationserbjudanden virtualisering.

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

VMWare Virtual Desktop Manager 2 är utformad för att centralisera desktop management. Programvaran är en del av VMware VDI, en stationär virtualiseringsplattform. VMware release.

Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, Cloud, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, datacenter, Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys