Simma i app val? Du skulle uppskatta “det nya verktyget

Om du väljer en best-of-breed molntjänst eller ett program för småföretagare? Eller en som fungerar riktigt bra med program som du redan använder i stor utsträckning, liksom social karriär och rekrytering webbplats glasdörr (som är, binda många av sina viktigaste uppgifter rakt in genomförandet Salesforce.com ;?

Cloud resor ansökan och service Concur är en av de senaste företagen att betona vikten av programintegration underlättas, med sin Concur App Center. Marknadsplatsen har alla typer av programvara som utformats för att effektivisera eller underlätta processen att boka resa, hantering av scheman och lämna kostnader på vägen.

Två exempel är CIBT, som hjälper dig att räkna ut om visum behövs för internationella resor och sedan hjälper affären med processen att få en eller TripLingo, som syftar till att hjälpa affärsresenärer med språkliga och kulturella hinder som de kan stöta på.

Upptaget av partnerlösningar från vår klient community överträffar våra förväntningar “, säger Tim MacDonald, vice VD för plattform och datatjänster för Concur, i ett pressmeddelande om den nya marknadsplatsen.” Vi är glada med plattformen antagandet vi ser från kunder, leverantörer, partners och utvecklare. Mer än 30 mycket relevanta parter redan har sina program som anges för våra kunder och deras anställda – en bra start för vad som komma skall.

Applikations ekosystem som redan har bidragit till att utvärdera programvara för kompatibilitet med plattformar – oavsett om det är en Customer Relationship Management (CRM) app som Salesforce, eller en marknadsföring automatisering tjänst som Constant Contact – är en sak.

Men vad händer om du verkligen till att köpa eller använda fristående program som tilltalar vissa behov, och du tappar bort med alla dina val i mobilappar marknadsplatser?

Du kanske är intresserad av en ny tjänst som kallas Uppskatta, vilket gör personliga mobila app rekommendationer baserade på mjukvara och tjänster som du eller dina kollegor redan använder.

Detta är inte bara bästsäljare eller appar från utvecklare som har betalat för att få sin mjukvara framträdande om ansökningsmarknadsplatser. Tjänsten använder sökalgoritmer för att titta på vad för slags program du använder (plus hur ofta du gör det), och sedan studsar dem mot vad som blir tillgängliga. Det kommer att erbjuda dig konkurrenskraftiga alternativ, tillägg till tjänster som du kanske använder, eller (när det gäller sociala program och nätverk) visar du samhällen eller tjänster som dina vänner eller arbetskamrater kan anta.

En glitch för iPhone älskare: Just nu, Uppskattar fungerar bara för Android applikationer. En version för Apples iOS-plattformen beror i slutet av 2013.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Uppskattar gör app urval personliga