ZAGG lanserar slim Bluetooth-tangentbord lock med inbyggd bakgrundsbelysning

Jag är ett fan av att använda externa tangentbord med min iPad för allvarliga skrivarbete och njuta av filmer när jag flyger. Jag har använt den orange ZAGGfolio och älska den, men efter att ha sett James granska Logitech Ultratunn Keyboard täcka jag var redo att byta. Jag höll ut dock hoppas att folket på ZAGG skulle följa med sin egen supertunna tangentbord och det ser ut som mitt tålamod kommer att löna sig. ZAGG kommer att visa upp de nya ZAGGkeys PRO och PRO Plus tangentbord på IFA i Berlin den här veckan.

Den ZAGGkeys PRO Plus ser ut att ta itu med en sak som saknas att jag älskar min MacBook Pro och detta är tangentbordet bakgrundsbelysning! Ja, den här tunna tangentbord kommer att stödja valfri bakgrundsbelysning med rapporter om att det fortfarande kommer att ha en batteritid på cirka två månader med bakgrundsbelysning användning. PRO och PRO Plus använda magneter för nedläggning och skydd av din iPad skärm och jag tror att detta kommer definitivt att min nästa iPad tillbehör. Den ZAGGkeys PRO kommer detaljhandeln för $ 99 och PRO Plus för $ 129, båda tillgängliga i slutet av september. Jag kommer att skriva upp en översyn när jag får PRO Plus.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

 webbplatsen täckning

Hands-on med Logitech Ultratunn Keyboard Cover (video); ZAGG iPad sommaren överlevnad pack, ZAGGfolio, ZAGGsparq 2,0, och mer (recension), Review: ZAGG Logitech Keyboard Case till Apple iPad 2, ZAGGkeys Flex Bluetooth-tangentbord för iOS och Android ( recension)

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod