Vad tech leksaker gjorde Santa ta dig under 2011?

Santa inte brukar ta en ton av gåvor till min familj och vänner (födelsedagar är större erbjudanden till oss än jul), och ännu i år de omkring mig fick ett antal shinny nya tech leksaker under sina träd

Två iPad 2s – En var en bonus gåva för att köpa en ny bil, medan den andra köptes som en gåva för nya morföräldrar, en Samsung Galaxy Tab 10.1 för en ny grad, en Dynex 40-tums klassen 1080p LCD HDTV att ersätta.. . en åldrande CRT, två Samsung Galaxy Nexus smartphones med Ice Cream Sandwich eftersom Apple 4Ses är så oktober 2011., en Olympus E-PL2 utbytbart objektiv kamera – en uppgradering från smartphone till en riktig kamera, utan markering av den nyligen lanserade E -PL3;. en PlayStation 3 tack vare en stor svart fredag ​​affär;. en 14-tums Gateway bärbar dator med Intel Pentium-processor för att ersätta en gammal skrivbord med en 10 GB hårddisk. Du hörde mig,. En begränsad upplaga Nintendo 3DS med guld “Zelda” markeringar, och två kopior av Pokemon Rumble Blast för sin multi-player läge.

Även om provstorleken är för liten för att vara statistiskt signifikant, min anekdotiska bevis mesh med branschtrender: tabletter, HDTV, spelkonsoler, prosumer kameror, Ice Cream Sandwich-running smartphones och bärbara datorer är vad konsumenterna köper dessa dagar. Hur är det med dig? Vilka nya prylar gjorde Santa ta er i år? Gör oss alla svartsjuk i kommentarerna nedan!

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet