T-Mobile videosamtal integreras i Samsung uppringaren uppmuntra bredare användning

(T-Mobile), meddelar idag T-Mobile ett annat nät ökad service, T-Mobile videosamtal, efter rikstäckande utbyggnad av VoLTE och T-Mobile avancerade meddelandetjänster.

Den första frågan är naturligtvis, kan inte jag redan gör detta med dessa andra fria program? Videosamtal idag görs ofta via Facetime, Skype och Google Hangouts. Även om du verkligen kan ringa videosamtal med dessa tjänster, betonar T-Mobile att detta stöd ges i telefonens uppringare.

Även om det låter som ett bekvämt sätt att ringa videosamtal, finns det några ganska stora förbehåll med denna nya tjänst. För närvarande är T-Mobile Videosamtal stöds endast i T-Mobiles nät. T-Mobile säger att de arbetar med andra flygbolag för att stödja videosamtal över nätverk.

Dig och samtalet mottagaren måste också vara att använda enheter som stöds, som för närvarande är begränsat till bara Samsung Galaxy Note 5 och Galaxy S6 Edge +. Stöd för Galaxy S6 och S6 Edge kommer nästa vecka så som hjälper öppna upp kompabilitet lite mer.

Tekniken är avancerad men så om du flyttar från en LTE eller WiFi-anslutning, sedan videosamtal övergångar till ett röstsamtal. När du flyttar tillbaka till en snabbare anslutning ett enda tryck tar dig tillbaka till ett videosamtal.

Det ska bli intressant att testa denna nya tjänst och jämför den med Facetime, Skype och Google Hangouts. Med tanke på att jag ser många familj och vänner med bara standard appar, bakgrunder och ringsignaler på sina telefoner Jag kan tänka mig med en sådan tjänst integrerad med uppringaren kommer att bli en mycket attraktiv lösning som ser mer nytta än den fria tredjepartslösningar.

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone