Sprint fördubblar data i 100 $ familj plan, ups ante mot rivaler

Sprint har avslöjat nya prisplaner för att bättre konkurrera mot rival T-Mobile, en fördubbling uppgifter för att tillgodose den ökande populariteten av datum drivna mobila enheter och applikationer.

Det amerikanska flygbolaget meddelade nya gemensamma planer på måndag. Sprint sade att familjen aktieprogram, dubbat familjen Dela Pack fördubblar mängden data abonnenter får för samma eller lägre pris som sina konkurrenter, AT & T, T-Mobile och Verizon.

Upp till tio rader kan undertecknas upp för förpackning med 20 GB delade data mellan dem, catering för dataanvändning av mobiltelefoner, surfplattor och andra mobila enheter.

Förutom att försöka öka Sprint kundbas, är företaget också erbjuda obegränsad samtalstid och texter inom planen fram till 2015, och en extra 2 GB data per linje är tillgänglig förrän i år.

Totalt kostar prisplanen $ 100 per månad för nya kunder som byter kanal mellan 22 augusti och 30 september, och $ 160 för befintliga kunder. Planen är tillgänglig från denna fredag.

Det amerikanska flygbolaget tog också ett löv av T-Mobiles bok, och erbjuder sig att ersätta konsumenterna för förtida uppsägning avgifter, upp till $ 350, om de väljer att växla till Sprint nätet.

Trots många utbyggnader LTE, många amerikanska abonnenter fortfarande frustrerade tack vare låga hastigheter och trafikökningen.

Ett sådant meddelande har väntat sedan hyra av nya Sprint vd Marcelo Claure tidigare denna månad. Verkställande, tog över från Dan Hesse, när företagets planer på att gå samman med T-Mobile föll platt på grund av rättsliga hinder. Sprint har förlorat miljontals abonnenter under de senaste åren, och Claure sade då han planerade att försöka hejda denna förlust genom aggressiv, konkurrenskraftig prissättning för att se till Sprint får “tillbaka i spelet.

I, Q1 2014, Sprint rapporteras kvartalsvis vinst på $ 23 miljoner eller en cent per aktie, på intäkter på $ 8,79 miljarder dollar. Detta resultat mötte analytikernas förväntningar, men uppskattningsvis 245.000 abonnenter hoppade fartyg – att gå 383,000 netto kontrakt abonnenter som försvann under föregående kvartal.

, Sprint VD på jakt efter mer spektrum i en data hungrig marknad

Claure sade i förberedda anmärkningar

Sprint erbjuder det bästa värdet för data hungriga konsumenter. Period. Vi fördubblar trådlösa höghastighetsdata eftersom dagens kunder litar så mycket på sina smartphones och surfplattor.

Vi är så säkra på att detta är det bästa värdet på trådlös idag att för varje kund som vill byta till vår nya Sprint Family Dela Pack, kommer vi att ersätta dem för kostnaden att avsluta sitt kontrakt med en annan operatör.

Sprint vd sade också fler nyheter kommer att komma den här veckan om planer för individer, och “vi vill att kunderna ska tänka två gånger innan du väljer en annan trådlös bärare.” De “framily” planer, som erbjuder familjeliknande rabatter till grupper av vänner som undertecknar upp tillsammans, är under avveckling.

Sprint är den tredje största flygbolaget i USA, och är ett dotterbolag till Softbank.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, M2M marknaden, innovation? studsar tillbaka i Brasilien

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien