? Sling TV utökar utbudet med Epix filmer och VOD

Cord skärning fortsätter att hoppa framåt i 2015 med parabolantenn nätverkets Sling TV samarbetar med filmkanalen EPIX att få alla Epix filmkanaler och video-on-demand (VOD) till Sling TV Internetkunder.

Sling TV kommer nu inte längre bara utmana kabel- och satellitnätverk genom att sport via ESPN, till TV via Internet. Med detta drag, är Sling TV uppsägningarna på HBO, Showtime, och Netflix att det kommer efter deras strängskärfilm kunder.

Den nya filmtjänst kommer att erbjuda hela Epix kanalutbud. Detta inkluderar EPIX, EPIX2, EPIX3 och EPIX Drive-In plus mer än 2.000 film och underhållningstitlar on-demand som en del av sin sladd-cutter service.

För att få denna kommande filmtjänst, måste du abonnera på Sling TV bas $ 19,99 paket. Detta erbjudande kommer med, bland andra kanaler, ESPN, TNT, TBS, och CNN. Det kommer snart att innehålla filmkanalen AMC och andra stationer. Liksom Sling TV paket: “Sport Extra”, “Kids Extra” och “News & Info Extra”, den Epix paketet kommer med en extra avgift. Medan Sling TV avböjde att ge ett pris, är den tjänst som erbjuds via kabel- och satellitnätverk till priser som varierar från $ 5 till $ 15 per månad.

Till skillnad från de andra film nätverk, har EPIX erfarenhet med sladd-styckning. Under 2010 tecknade EPIX ett avtal med Netflix och liknande partnerskap under 2012 med Amazon Prime Instant Video att erbjuda sina bibliotek av nya filmer från Paramount, Lionsgate och MGM till sina kunder. Medan Epix tillät Netflix affären att gå ut, Epix filmer är fortfarande tillgängliga på Amazon. Som Mark Greenberg, VD för EPIX, sade i ett uttalande, “Från mycket skapandet av Epix, har vi försökt att kapitalisera på ny teknik för att nå människor med våra filmer där de vill ha dem, när de vill ha dem och hur de vill dem.”

För att titta på Sling TV måste du använda Sling TV-appen på iOS, Android, Mac eller Windows-datorer. Du kommer också att kunna titta på det på nuvarande generationens Roku enheter och Amazon Fire TV och brand TV Stick. Inom några månader kommer Sling TV lanseras på Googles Nexus Player webOS Smart TV från LG Electronics väljer Samsung Smart TV och Xbox One. Senare kommer andra strömmande enheter och smarta TV-apparater stödjas.

Sling TV kommer att tillkännage lanseringsdatum, paket och prissättning av EPIX av våren.

 Berättelser

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Cord-fräsar glädjas: Sling TV startar, Se upp, kabel-TV, Netflix! Här kommer HBO till Internet, Rapporter visar det blir en sladd kutter värld

Telekom; Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, telekom, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar, Cloud, Michael Dell på balans EMC affär: “Vi kan tänka på årtionden

Sex Klick: De bästa Internet-TV prylar