Rykte: BlackBerry Playbook kommer att lansera den 10 april

Om ryktena är att döma, så att vänta för BlackBerry Playbook kommer snart att vara över.

Enligt “flera källor” rapportering i Boy Genius Report, kommer RIM: s tablett inträde starta den 10 april, tätt följd av BlackBerry Tablet OS slår guld Mästarstatus den 31 mars Det har redan rapporterats att Playbook skulle starta i april för $ 499,99, så detta skulle falla i linje med den historien. Det finns också spekulationer om att 4G datatjänsten kommer att tillhandahållas av Verizon Wireless.

Vi kommer att ta reda på senare idag om inte Playbook faktiskt kommer att slå en särskild Apple-made tablett till butikshyllan. Det är redan fallit bakom Motorola Xoom.

 täckning på hemsidan

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

iPad 2 vs. BlackBerry Playbook: Naturligtvis inser innebär detta krig, Alla tablett över $ 500 bara inte kan konkurrera med Apple iPad, är BlackBerry Playbook tillräckligt konkurrenskraftiga, BlackBerry Playbook kommer enligt uppgift att stödja Google Android-appar, RIM demos.? Playbook, BlackBerry parning

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett