WebTV tecknar pakt med Philips, Thomson

LAS VEGAS – Microsoft Corp. Microsoft (Nasdaq: MSFT) meddelade på onsdagen att man hade tecknat avtal med Philips Electronics NV och Thomson Consumer Electronics Inc. att bygga WebTV enheter under Philips och RCA varumärken. Tekniken som verkade mest attraktiva? Personliga tv kapacitet, vilket skulle innebära möjlighet att pausa live TV och spela upp förinspelade program som från en videobandspelare, sade Microsoft chief Bill Gates under sitt onsdag keynote på Consumer Electronics Show här. – Rob Lemos, webbplatsen News

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre, Cloud, Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor