Vad är nästa för Facebook och Twitter för BlackBerry?

Under den senaste veckan, var både Facebook och Twitter för BlackBerry-smarttelefon läckt ut till nätet. Även om vissa kämpade installerar programvaran utan en särskild beta-kod, några var mer tur än andra.

förändringar i användargränssnittet ryktas men oklart vad dessa kan bestå av. Det skulle vara meningsfullt men eftersom det är en större revidering,. Radera meddelanden direkt från telefonen, i stället för att behöva använda den mobila webbversionen, Video ladda att komplettera redan befintliga fotoöverföring funktion, New inbyggda inställningar som redan tillgängliga för mobila webbanvändare, men saknas i programmet.

Med tanke på dessa är de två mest populära tjänsterna för Generation Y, på en av de mest populära smartphones på marknaden, nya tillämpningar och kommande funktioner har väntat länge.

Version 1.9 läckt med små förändringar, men många håller fortfarande ut för sent men bra saker i nästa version. Rykte och förväntade funktioner

Vissa funktioner har redan genomförts i Facebook för BlackBerry 1,9, den aktuella programvaruversionen, såsom push-meddelanden och personsökning, som förväntades för 2,0

Det förväntas, eftersom det finns lite annat vi kan förvänta oss i detta skede, att Facebook chat slutligen kommer att läggas.

Uppdatering: läckte bilder av Facebook för BlackBerry framkom i morse. Det visade sig att chatten kommer att bli en del av 2,0 uppgraderingen.

Å andra sidan, eftersom Facebook öppnade chattprotokoll förra året, gjorde det många entreprenörer att kapitalisera på mobila Facebook chattprogram – som Tweetdeck eller UberSocial på Twitter. Om Facebook ger chatt sin officiella ansökan, kan det döda dessa bort under natten

Det finns också rykten om att det Twitter för BlackBerry kan också integreras med din adressbok, men den officiella funktionen listan inte återspeglar detta. Kanske för senare versioner men.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Geotaggning tweets har äntligen genomförts, Skjutet nämner till enheten så snart meddelanden, Gängad direkta meddelanden i “konversationsfönstret”, liknande den i BlackBerry Messenger, Förnyat användargränssnitt och branding, med Twitter logo ersätts av Twitter fågel, Tweet räkna anmälan som uppgår till upp hur många tweets du har, istället för att bara visa ikonen,. rubricerade retweets så inte längre göra “slumpmässiga” tweets visas, Komplettera automatiskt tidigare använda hashtags, pekskärm funktioner läggs till vissa enheter ( fackla, Storm) för att uppdatera strömmar

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod