Topp 10 smartphones 2013: Det finns en som är bäst

Förra månaden jag postat min, topp 10 smartphones för julhelgen, och ville se tillbaka genom hela året för att se vad andra enheter gripit min uppmärksamhet.

Som jag letade igenom telefonerna jag har försökt hela året, några av mina tidigare yttranden förändrats och i vissa fall telefoner som jag rang lägre på mina säsongs betyg har ändrats med utökad användning.

Vi har alla olika åsikter om vad som är bäst, men jag tror att de flesta människor håller med telefoner jag valt, även om de inte är överens med den särskilda ordning min ranking.

Jag byta ofta mitt SIM i olika telefoner och det är ovanligt för mig att någonsin använda en enda telefon för sex månader eller mer. Således måste jag rangordna HTC One min topp smartphone av året och fram till ungefär en månad sedan var det; bästa smartphone jag någonsin har använt.

Hårdvaran är fantastiskt, HTC har gjort ett bra jobb att uppdatera operativsystemet till den senaste och bästa vid uppdatering också sin Sense UI, kan du plocka upp i olika färger, och det kan finnas en hel del (för så lite som $ 50 med kontrakt) med rykten om en efterföljare lanserar i början av 2014.

Detta är en telefon som jag hade en sämre placering i tidigare artiklar, men efter långvarig användning det verkligen är “iPhone” av Android världen och Motorola har visat en oöverträffad möjlighet att uppdatera till den senaste Android OS inom veckor efter lanseringen. Jag har nyligen anpassade min Moto X med min Twitter hantera och föredragna färger och det var telefonen att slutligen stjäla SIM från min HTC One.

Den i hand känsla, hög kvalitet konstruktion, utmärkt anpassade Motorola funktioner (aktiva underrättelser, Moto Assist och beröringsfria kontroller), personalisering alternativ och rimligt pris för en olåst enhet gör, Moto X, en av de bästa enheterna av året .

Det tog inte starta så lågt som vi förväntade oss att och konkurrera med Nexus prissättningssystemet, men Motorola har tappat det $ 100 och erbjöd också ett par $ 150 specialerbjudanden. Enligt min mening är det värt fullt pris och jag uppmuntrar folk att inte vara rädd för specifikationerna.

Varje år Apple släpper en ny iPhone och, iPhone 5s, är helt klart det bästa iPhone släppt hittills. Den förbättrade processor, kamera, och fingeravtryck-baserade Touch ID göra det en övertygande smartphone.

Som smartphone skärmar blir större, är det skönt att fortfarande ha en extremt fickan smartphone med iPhone 5s. Medan Android får de flesta av de nyaste appar och tjänster, fortfarande har iOS en fördel här eftersom de flesta företag släpper iOS-appar först och det är därför jag behöver en i min samling.

LG Nexus 5 läcktes i god tid före dess release och det sålde ut snabbt så snart som den såg ut på Halloween. LG gjorde ett bra jobb med Nexus 5 och det är en av de bästa Android smartphones som finns idag.

Den, Nexus 5, har de senaste och bästa interna specifikationer, inklusive en Snapdragon 800 processor, 2GB RAM, 8 megapixel kamera med optisk bildstabilisering, Qi trådlös laddning, och mer.

Topp 10 smartphones för 2013 semesterperioden, Topp 10 hetaste smartphones av sommaren 2013, topp 5 smartphones för julhelgen, Topp 5 hetaste smartphones denna sommar, Top 10 smartphones för att sparka igång 2012, Top 10 smartphones av 2011 (Holiday Gift Guide)

Nummer 1: HTC One

Rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7, telekom, Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät test, rörlighet, Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig, Smartphones, iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Google har släppt ett par programuppdateringar för kameran för att förbättra dess prestanda och det kommer sannolikt att fortsätta att uppdateras och förbättras med tiden. Jag föredrar personligen Moto X anpassningar och design, men Nexus 5 är nästa på min lista över Android smartphones. Det finns till ett bra pris också.

Samsung kastar allt, men diskbänken, i Galaxy Note 3 och jag fann erfarenheten båda, givande och frustrerande. Det är en otrolig enhet för, väg krigare, med en stor utbytbart batteri, mer lagring och en display som fungerar som en liten tablett.

Jag fann det vara för stor för regelbunden användning, men om du är en person som använder S Pen så finns det ingen annan enhet som kan slå pennan erfarenhet. Den förbättrade Galaxy Gear och not 3 gör en stor kombinationsruta och jag skulle fortfarande ha dem om det inte var så många andra stora enheter som konkurrerar om min uppmärksamhet.

Jag är fortfarande ett fan av Windows Phone och det verkar nästan dagliga program som jag tycker är viktigt, såsom USAA bank, visas i Windows Phone Store. Medan Nokia Lumia 1520 är den nyaste high-end-enhet, AT & T trasslat det upp och det är alldeles för stor för att vara bekväm som en daglig enhet så, Nokia Lumia 1020, förblir min topp Windows Phone-enhet.

Nummer 2: Moto X

Du kan inte slå på kameran i Nokia Lumia 1020 och ytterligare Nokia-tjänster gör det en stor smartphone alternativ. Jag gillar ärligt hårdvara utformningen av Lumia 925 ännu bättre, men 1020 har mer minne och en bättre kamera.

Samsung rullade ut, Galaxy S4, med en ganska underlig lanseringsevent, men miljontals människor köpte enheten. Hårdvaran är utmärkt och Samsung tänjer gränserna med sin programvara.

Vänner och familj som köpt Galaxy S4 tidigare i år är ändå nöjd med sin smartphone inköp och S4 förtjänar en plats i topp 10 i år.

LG gjorde bra med Nexus 5 och, LG G2, 2013.

Den minimala sidopanelen, lång batteritid och fast kamera erfarenhet är övertygande på LG G2. Knappen konstruktion vettigt, men jag kunde inte vänja sig medan jag testade det. Jag har övervägt att köpa en annan ett par gånger men på grund av den stora kameran och vacker display.

Som Samsung, LG överväldigar konsumenterna en bit med sina programvarualternativ. Då igen, att människor som gillar justera och anpassa sin enhet kan njuta av LG erfarenhet.

Jag äger flera telefoner från denna topp 10-listan, men ingen av dem kan gå längre än en dag av tung användning. Således förtjänar Motorola Droid Maxx en plats som bästa telefon i år tack vare sin stora inre 3500 mAh kapacitet batteri som lät mig gå mer än en dag.

Nummer 3: Apple iPhone 5s

Nummer fyra: Google Nexus 5

Nummer 5: Samsung Galaxy Note 3

Den, Droid Maxx, får de stora Motorola mjukvarufunktioner med en stor display. Tyvärr är det bara tillgänglig på Verizon Wireless så det har begränsad överklagande. Det är väl uppbyggd, känns bra i handen, och erbjuder en upplevelse som liknar den Moto X.

BlackBerry har inte haft ett fantastiskt år, men OS BlackBerry 10 är faktiskt mycket användbar för kommunikation och jag tycker deras OS att vara användarvänlig och trevlig. Deras bästa del av maskinvaran är BlackBerry Z30.

Jag har använt, BlackBerry Z10 och, Q10 och njuta av att gå tillbaka till en komplett QWERTY-lösning från tid till tid. Den Z30 förbättrar på Z10 med en större fem tums skärm, lång batteritid, dubbla högtalare, och flera mikrofoner.

Fortsätt att klicka genom att se nummer 6 till 10.

BlackBerry fortsätter att kämpa och räkna ut vart den ska gå, men deras operativsystem och hårdvara fortfarande uppfyller behoven hos många människor och förtjänar övervägande i topp 10 av 2013.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm uppnå 1Gbps sammanlagda hastigheter i levande 4G-nät testet

Lyssna på trådbundna hörlurar medan du laddar din iPhone 7? Det kommer att kosta dig

iPhone 7: Varför jag äntligen stort med årets modell

Nummer 6: Nokia Lumia 1020

Nummer 7: Samsung Galaxy S4

Nummer 8: LG G2

Nummer 9: Motorola Droid Maxx

Number 10: BlackBerry Z30

 webbplatsen inlägg