Singapore hamnhantering landar på Brasiliens stränder

SINGAPORE – Den kommunala och Brasilien har inked ett avtal enligt vilket stadsstaten kommer att dela sin expertis inom hamnhantering, och bidra till att utveckla IKT-system och strategier för att öka last och andra relaterade aktiviteter i det sydamerikanska landet.

Avtalet tekniskt bistånd undertecknades tisdag mellan Singapore IDA International och Secret de Portos (SEP), den Infocomm Development Authority of Singapore (IDA) enhet tillkännagavs i ett uttalande. IDA International strävar efter att exportera den asiatiska landets e-förvaltning expertis förvaltningar globalt.

Enligt avtalet skulle båda parter samarbeta i projekt som stöder Brasiliens cabotage verksamhet och i sin tur öka landets globala konkurrenskraft. Ursprungligen en maritim sikt avser cabotage till transport av gods eller passagerare till sjöss inom ett land.

IDA International sa att det skulle undersöka möjligheten att godstransporter mellan hamnar eller städer i Brasilien, och rekommendera strategier samt utveckla lämpliga system för en papperslös cabotage modell.

Arbetet med projektet förväntas att sparka igång i slutet av året.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck