? Nvidia: Vi kan nå 80 procent av företagen nu

Nvidia har gjort stora framsteg i högpresterande datorer och företagens datacenter med sina grafiska processorenheter (GPU) och chefer ser ingen anledning till fart att bromsa på grund av ett partnerskap med VMware.

Grafikprocessorn Företaget har två primära satsningar för tillväxt — fordons- och företaget. Ja, är Nvidia en spel trogen, har mobila insatser och gör grafiska chips för persondatorer. Men på Nvidias fjärde kvartalet telefonkonferens virtualisering och VMware nämndes en hel del. Analytiker hoppas att Nvidia kommer att få mer insyn i företagsdistributioner som sina processorer blir datacenter häftklamrar.

Virtualisering har svept genom datacentret under de senaste åren, vilket gör att IT-transformation och fungerar som den hemliga sås bakom cloud computing. Nu är det dags att undersöka vad som kommer härnäst för virtualisering som alternativ datacenter mogna och virtualisering sprider sig till datorer, nätverk, och bortom.

Jen-Hsun Huang, VD för Nvidia, sade bolagets Tesla processor och GRID plattform tillåter företag att virtualisera grafik tunga applikationer. VMware, som meddelade Nvidia integration tidigare denna månad, kommer också att vara en välsignelse för Nvidia. Huang sattes

I själva verket, vad VMware ger Nvidia är marknadstäckning. Nvidia kommer att stödjas av VMwares Horizon 6 och vSphere 6. att integrationen kommer att ge Nvidia en inkörsport till fler företag. Dessutom: VMwares hybridmoln färdplan tar riktning med vSphere 6, Nvidia samarbete

Företaget rapporterade fjärde kvartalets resultat på 35 cent per aktie på intäkter på $ 1,25 miljarder dollar, upp 9 procent från ett år sedan. Non-GAAP resultatet i fjärde kvartalet var 43 cent per aktie.

För räkenskapsåret 2015, Nvidia redovisade ett resultat av $ 1,12 en andel på intäkter på $ 4,68 miljarder dollar, upp 13 procent från ett år sedan.

När det gäller det första kvartalet, sade Nvidia sina intäkter kommer att vara ungefär $ 1,16 miljarder ge eller ta två procent. Fjärde kvartalets resultat och framtidsutsikter toppade förväntningar.

Mer

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

Nvidia ögon anslutna bilar, inte telefoner med Tegra X1 mobil Super, Nvidia ögon maskininlärning, avancerade analys med trimmad upp Tesla GPU, IBM, Nvidia utnyttjas för att bygga världens snabbaste superdatorer

Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, Cloud, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, datacenter, Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys