Spamvertised “Skatte information som behövs brådskande” e-post leder till skadlig kod

Säkerhet forskare från AppRiver har fångat upp en för närvarande spamvertised malware kampanj, locka slutanvändare till att klicka på skadliga länkar.

Personifierar INTUIT Inc., tillverkaren av populära skatt programvara TurboFax är cyberbrottslingar spamvertising länkar försöker lura slutanvändare att tro att “det verkar som om ditt namn och / eller Taxpayer Identification Number, är den som anges på ditt konto skiljer sig från uppgifter från Social Security Administration “, och att man genom att klicka på länken i den skadliga e-post, kommer de att få möjlighet att kontrollera de uppgifter på sitt konto.

När du klickar på länken, är en trojansk häst släpps på riktade datorn med en skadlig Java.

Användare uppmanas att undvika att interagera med misstänkta e-postmeddelanden, och att se till att deras värdar är fria från sårbarheter oftast utnyttjas av webb malware exploaterings kit.

Re-thinking säkerhets grunderna: Hur man gå bortom FUD

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Säkerhet, nytänkande säkerhets grunderna: Hur man gå bortom FUD, Innovation, M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera? nu att åtgärda kritiska säkerhetshål