Singapore: Vulgar inlägg leda till hot om stämning

En datorbutik i Singapore har hotat att stämma cirka 60 personer, de flesta av, som är tonåringar, för att publicera kränkande uttalanden mot det på en lokal IT-portalen. De inblandade hade postat negativa kommentarer på forumet sidor hardwarezone.com, klagar butikens otillfredsställande service och bristfälliga produkter. Några uppgift postat svordomar riktade mot butikens anställda. Författar e-postadresser släpptes av hardwarezone.com, som hävdade att de hållit sig till lagen genom att avslöja författarnas e-postadresser till butiken,. Full story. – Ariel Tam, den websiteAsia

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment