Yta 3 omprövas: Allt du behöver veta

Surface 3 är ett av de sällsynta system som gjorde en djupgående inverkan på mitt sätt att arbeta. En kapabel tablett som visar upp touch sidan av Windows 10, med typ Cover tangentbord anslutet kan också ge många bärbara datorer en körning för pengarna.

De försöker bestämma om ytan 3 är en möjlig lösning över kraftfullare Surface Pro 3 och den förväntade uppdatering av det kommer snart ska ha en titt på den pågående täckning av mindre yta som har dykt upp här på hemsidan Mobile News. Detta ger en titt på hur bra det fungerar, vad den gör bättre än andra system, och varför jag lät det bästa köpet jag gjort i år.

De som kör beräkningsintensiva uppgifter på arbetsplatsen kommer att behöva mer kraftfulla Surface Pro 3, men ytan 3 är mer kapabel än någon kan förstå.

Det är inte alla varit en dans på rosor, det finns en artikel som beskriver några stora problemen med ytan 3 och ännu viktigare hur Microsoft ingrep och rättas dem.

Windows 10 styrka – dess omfattning – är också dess största svaghet. Alltför många rörliga delar vilket leder till en instabil datorupplevelse för mig. Ta på Redstone!

Följande är Surface 3 täckning presenteras i kronologisk ordning. Kollektivt ger de en grundlig titt på enheten tillsammans med iakttagelser om Windows 10 på hybriden. Det finns också ett tips för en bättre Windows användarupplevelse på ytan 3.

Windows 10: Varför jag köpte en yta 3 – lika glada som jag om att få använda mindre yta med Windows 10, är ​​det inte utan oro.

Windows 10 på ytan 3: Tre skäl att stänga av tablet-läge – Den skrivbordsläge i Windows 10 gör läget för tabletter onödiga på ytan 3.

Yta 3: Min bästa köp av 2015 (händer på) – Den senaste Surface tabletten från Microsoft är det bästa 2-i-1 Jag har använt.

Windows 10: Pushing min MacBook och iPad undan – Mångsidigheten av Windows 10 gradvis driver min MacBook Air och iPad Air två åt sidan. Detta var oväntat och ett bevis på hur bra Windows 10 har blivit på så kort tid.

Windows 10 buggar har åsido min Surface 3 – Ytan 3 är det bästa köpet jag har gjort i år. Det är därför det är synd att Windows 10 problem tvingar mig att den åt sidan.

Uppdatering: Microsoft felsöker min Surface tre problem – Med hjälp av en fjärrsession, en Microsoft teknisk support representant kunde fastställa underlåtenheten att återuppta från viloläge problem på min yta 3.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, M2M marknaden, innovation? studsar tillbaka i Brasilien

Mary Jo Foley