Xamarin tillägger Microsoft Visual Studio stöd till dess fria studenten erbjudande

Xamarin utökar sin “Xamarin för studenter” erbjudande med stöd för Microsofts Visual Studio.

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lanseringen, Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Mobility, Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre, Cloud, Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor

“Nu får eleverna fri tillgång till allt de behöver för att bli mobila app utvecklare nästan över en natt, skapar infödda iOS och Android-appar med Xamarin och Visual Studio. I den konkurrensutsatta arbetsmarknaden, Xamarin för studenter möjliggör för studerande att förvärva mycket eftersökt mobil färdigheter gratis kostnad “, säger Xamarin Medgrundare Joseph Hill i en april 7 blogginlägg meddelar programmets expansion.

Med fler och fler IT-företag att expandera eller öppna kontor i landet, har Rumänien att komma med lösningar.

Xamarin ursprungligen lanserades Xamarin för studenter i höstas. På den tiden, eleverna fick Xamarin Indie prenumeration gratis, men de fick inte Visual Studio plug-in. Med expansionen blir Visual integration Studio läggs till fri student erbjudandet, liknande vad som anges i Xamarin verksamhetstillstånd. Som ett resultat, eleverna kan skapa, distribuera och felsöka iOS och Android-appar från Visual Studio, liksom inom Xamarin Studio.

Xamarin också kommer att vara i Microsoft Imagine / Dreamskatalog från och med idag.

För att kvalificera sig för Xamarin för studenter, måste individer inskrivna i ett ackrediterat high school, universitet eller högskola.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

? Google vederlägger Microsofts Edge batteri påståenden: Chrome på Surface varar längre

Azure, Office 365: Microsofts två nya molnområden tackla uppgifter integritetsfrågor