The Economist väger in på MPS

Doc håller det senaste numret av The Economist på hans skrivbord så att besökarna kommer att tro att jag är smartare än jag. Men ibland, jag befinner mig faktiskt läsa publikationen. Så var jag glad över att se The Economist väger in på olika sätt för att minska tryckkostnader, inklusive undersöker Managed Print Services.

Artikeln, med titeln “knep för att Cut Tryckkostnader” tittar på några av de mer grundläggande sätt att skära ned på utskrifts konsumtion, tillsammans med ett par nya sätt att Doc inte helt kan rekommendera (som att försöka lura tonerkassetter att tro att de har mer toner kvar än vad de gör). Här är en del av vad The Economist hade att säga om MPS

Med hjälp av smarta typsnitt, vilket tonerkassetter håller längre och spara papper är alla bottom-up sätt att minska utskriftskostnader. Det finns också en allt populärare top-down alternativ, känd i handeln som “managed print services” (MPS). Detta innebär att lägga ut drift och förvaltning av kontorsskrivare och kopiatorer till en extern leverantör som HP, Xerox eller Ricoh. Att leverantören betalat en månadsavgift, och sedan har ett incitament att minska utskriftskostnaderna genom att utnyttja stordriftsfördelar inom inköp, ersätta skrivare med effektivare modeller och så vidare. Vissa MPS leverantörer även övervaka enskilda anställdas användning av skrivare eller kopiatorer för att identifiera särskilt slösaktigt eller ineffektivt praxis.

Branschens tumregel är att MPS kan sänka kostnaderna med cirka 30%. När företagen leta efter sätt att spara pengar, är det inte förvånande att den globala MPS marknaden växte med 27% till $ 25,8 miljarder 2009.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner