Tech återvinning opp för Boston-området invånare

Bor i större Boston? Då den här bloggen är för dig.

Det beror på Nextphase, tillgången disposition uppdelning av distributionsföretaget Converge, planerar en “Ta tillbaka” händelse för lördag 13 okt 10:00 till 02:00 på bolagets huvudkontor i Peabody, Massachusetts.

Vanligtvis Nextphase fokuserar på arbetet med företagskunder. (Det hanterade cirka 35 miljoner pounds av redskap förra året genom återvinning och renovering / omfördelning.) Den Boston-området återvinning enhet, i kombination med M & K Recovery Group, kommer att rymma både privatpersoner och småföretag och är avsedd att öka allmänhetens medvetenhet om teknik förfogande frågor.

Nextphase kommer att samla in följande punkter: stationära datorer och bärbara datorer, skrivare, bildskärmar, tv-apparater, stereoapparater, handdatorer, tangentbord (möss och strömsladdar) och spelkonsoler. Varje person som är begränsad till fem punkter per tech kategori och bara en tv och återvinning enheten kommer inte att ta stora saker som kylskåp, mikrovågsugnar eller spisar. (De föra in en dator får ett skrotningsintyg för att täcka sig när det gäller privatlivet / identitetsstöld.) Nextphase säger händelsen är öppen för invånare i Peabody och i närheten av North Shore samhällen.

Snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötning

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Bärbara datorer, snabbt och enkelt sätt att förhindra laptop nätkablar nötas, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, bärbara datorer, Getac S410, först ta: En tuff, utomhus vänliga 14-tums bärbar dator ; Bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet