RIM: s Playbook två kunde komma med 10-tums skärm, vit utsida

Högt upp på den långa lista över klagomål om RIM: s olycksaliga BlackBerry Playbook är enhetens relativt futtiga storlek. Att Playbook 7-tums skärmstorlek är faktiskt ett försäljningsargument av enheten är oviktiga, eftersom om den senaste uppsättningen av rykten är sanna, RIM planer på att utöka i enhetens uppföljning.

Det är inte den enda förbättring, naturligtvis. Andra spekulationer pekar på spelböcker större aren har en elfenben yttre (Hej, det fungerade för Apple), tunnare ram, och SIM-kortplatsen.

Vad om programvara? Enligt rykten kommer Playbook s QNX OS uppdateras i tid för Playbook 2 släpptes, erbjuder inhemska e-post och kalender program, och en BlackBerry Bridge mindre tjudra systemet. Vilket gör Playbook två exakt vad den ursprungliga Playbook borde ha varit.

De nuvarande rykten pekar på en helgdag 2011 releasedatum, som verkar slags plötslig tanke på ursprungliga Playbook bara släpptes i april. Kanske RIM är lika angelägna om att glömma Playbook som resten av oss.

[Via N4BB]

BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln

“Quadrooter” brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner

BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter

BlackBerry “förbättrad” krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende

Säkerhet, BlackBerry DTEK50 misslyckas att höja säkerhetsbygeln, säkerhet, Quadrooter “brister påverkar över 900 miljoner Android-telefoner, rörlighet, BlackBerry gör sin Hub programvara tillgänglig på Android-enheter, säkerhet, BlackBerry” förbättrad “krypto ger samma säkerhet, mindre förtroende