World Net befolkning närmar sig 300 miljoner

Rapporten visar också att Nordamerika har överlägset flest människor med tillgång till Internet från en hemdator: cirka 150 miljoner. Men Nielsen Rapporten sade också europeiska länder, med en sammanlagd 82 miljoner människor på nätet, är att fånga upp.

Windows 10, Microsoft Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, rörlighet, Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik, hårdvara, Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop, Windows 10, Microsoft Windows 10 “Redstone 2 test bygga 14915 nu tillgänglig för persondatorer, telefoner

Storbritannien, Tyskland och Italien leder avgiften bland européer, som bidrar mer än hälften av den europeiska Internet befolkningen, enligt Nielsen rapport.

Av de 20 undersökta länderna har USA de trådbundna hushåll med 136.9 miljoner personer över två års ålder med tillgång till Internet hemma.

Japan, med 26.300.000, är ​​en avlägsen sekund. Storbritannien är tredje, Tyskland är fjärde och Kanada femte. Längst ner på listan är Irland, där 800.000 bostäder är anslutna och Nya Zeeland, med 1,3 miljoner.

Medan resten av Europa community växer, Frankrike släpar långt efter de andra stormakterna när det gäller tillgång till Internet, enligt rapporten.

En orsak kan vara att det sedan 1980-talet, har de franska använt Minitel, ett informationsnätverk som fastställts av den största franska teleoperatören, sade Nielsen chef för analys David dag.

Medan dag räknar franska Web användning att växa, sade han, “Vi kommer att fortsätta att se tillväxt i onlineåtkomst bakom resten av Europa.”

Även om det är tredje från botten när det gäller hemmet tillgång, är Finland mogen för plockning, sade Day. Fasta telefoner är på minskningen av nordiskt land, medan trådlös kommunikation är tillsatta.

Dag anser att Finland har ett bra läge för trådlösa Internetapplikationer och enheter.

Nielsen fann också att de flesta Internetanvändare har tillgång till webben hemma, snarare än arbete. Det enda undantaget var Schweiz, där andelen var nästan en slantsingling, fann undersökningen.

Schweiz leder i en kategori mäts av rapporten. Nästan hälften av de bostäder kopplad till webben tillgång till Internet via mer än en dator.

Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering

Razer uppdateras Blade, Blade Stealth bärbara datorer med Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal grafik

Lenovo biffar upp PC erbjudande med 2-i-1 tablett Yoga bok, Yoga 910 konvertibla laptop

Microsofts Windows 10 “Redstone 2 test build 14915 nu tillgänglig för datorer, telefoner