Tips för användning av Nexus One telefon

Jag har använt Nexus One för arbete e-post och mobilsurf under de senaste två månaderna, och jag är mycket nöjd med erfarenheten. Här är några tips för att få ut det mesta av din Nexus One

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Om du behöver för att ansluta till företagets Exchange e-postsystem, använder Touchdown. Det synkroniserar din Exchange e-postmeddelanden, kalender och kontakter. Om den betalda Android Market är inte tillgängligt i din region (som Singapore), kan du ladda ner mjukvaran och köpa licensnyckeln från deras webbplats,. Få skrivbordet docka för Nexus One. När du dockar din Nexus One, omvandlar den till en ganska skrivbord klocka som visar vädret, spelar musik och låter dig ställa in larm också. Jag köpte två bryggor:. En för mitt skrivbord och en annan för hem, överväga att köpa en extra batteri. Beroende på vilka program du installerar, kan batteriet laddas ur ganska snabbt;. Nexus One stöder multitasking, till skillnad från iPhone, så det finns en möjlighet att en dåligt utformad bakgrunds app förbrukar massor av kraft. Att kontrollera vilka program förbrukar mest makt, gå till Inställningar, klicka på “Om telefonen”, och klicka på “Batterianvändning” för att se hur mycket ström som används av varje app. Peka på ett program för att se mer information om sin energiförbrukning. för fler tips om att optimera batteriets livslängd;. Den senaste uppgraderingen Nexus One firmware stöder pinch-to-zoom multitouch-funktionen för kartor och webbläsare, precis som iPhone. uppgraderingen sköts till min telefon trådlöst och uppgraderingen genomfördes utan några problem,. Om du behöver ansluta den bärbara datorn till Internet via Bluetooth eller USB-delning med Nexus One, prova PdaNet,. Varför vänta på iPad? Du kan läsa e-böcker på din Nexus One nu använder Aldiko. Många klassiska böcker finns tillgängliga för gratis nedladdning.

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones ? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå