Systemhanteringsfunktioner för att fokusera på för upprampning virtualisering 2011

När man tänker på sina 2011 IT-initiativ, har många företag jag talat med fortsätter att bygga ut sina virtuella servermiljöer. Min kollega, Gene Leganza, har skrivit en utmärkt rapport med titeln Top 15 Teknik Trender UJ bör se som omfattar systemförvaltning som en drivkraft för fortsatt virtualisering. Dessutom är det nu bli uppenbart att offentliga och privata molnarkitekturer blir mer och mer sammanflätade, på grund av korsningen av virtualiseringsplattformar och hanteringsverktyg. Ur teknisk synvinkel, tror jag att ledningen är en av de viktigaste möjliggörare av virtualiserade och molninfrastruktur. Därför, som du gör dina 2011 planer och virtualisering eller cloud computing oundvikligen dyker upp, fundera på hur de följande systemhanteringsfunktioner kommer att påverka din strategi

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck