Suns McNealy talar för tidigt

Under sin keynote på Consumer Electronics Show här, VD för Sun Microsystems Inc. (Nasdaq: SUNW) visade flera nätverks apparater inuti hans företags prototyp digitala hemmet. Men efter att peta roligt på den ökända kraschar Microsofts operativsystem, saker började gå snett i McNealy eget tak.

Under en timmes presentation visade McNealy av en mängd nätverk apparater, inklusive en BlackBerry personsökare, en webbansluten mobiltelefon som kunde kontrollera det digitala hemmet funktioner och en Java-aktiverad nätverks kaffebryggare.

Tyvärr, personsökarens snabbmeddelande fick aldrig igenom, kan webbanslutna mobiltelefon inte få en signal, och kaffebryggare demo måste avbrytas.

Allt detta efter McNealy kastade stenar på Microsoft Corp Windows CE operativsystem.

Jag säger dig en sak “, sade han i början av grundtonen.” Den gemensamma miljö inte kommer att vara CE. Det finns inte tillräckligt med utrymme för Ctrl-Alt-Del på många av dessa saker.

Alla pratar om att få människor som är anslutna till Internet. Men det är den enkla delen “, sade han.” Det finns bara ett fåtal miljarder människor eller så. Den svåra delen är nätverks saker.

Trots alla problem, McNealy höll sin mark.

Att satsa mot nätverket är en mycket dålig insats “, sade han.

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Kan framtiden för Android vara Windows?

Windows 10 tips: Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick

Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela, Microsoft, Kan framtiden för Android vara Windows, Windows 10, Windows 10 tips : Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick