Rimini Street: Vi fördubblade SAP stöd klienter

Rimini Street, en tredje part ERP underhåll leverantör, sade tisdag att den har mer än fördubblat sin kundbas för SAP under det senaste året.

Företaget ger stöd för Oracle programvara — Siebel, Peoplesoft, JD Edwards och E-Business Suite — och SAPs R / 3 4.x, ECC 5.0, ECC 6.0, BW 3,5.

Hittills har Rimini mer än 50 företag att få SAP stöd. Rimini har fokuserat på att expandera i Europa. På tisdag, sade företaget också sin skatte Engine för SAP Lön fanns ingen allmänt tillgänglig. Skatte Motorn ger reglerings uppdateringar för att upprätthålla finansiell och regelefterlevnad.

Rimini siktar på att öka sin kundbas genom att erbjuda särskilda erfarna ingenjörer till varje kund.

Medan Riminis framsteg är anmärkningsvärda i main event framöver kommer att vara bolagets pågående process med Oracle, som kan stelna stöd tredje part. Skulle Rimini råda tredje partistöd tåget kommer att bli trångt.

Chorus meddelar gigabit-hastighet bredband över Nya Zeeland

Pentagon kritiserats för cyber nödsituationer av regeringen vakthund

Brasilianska Paralympians dra nytta av teknisk innovation

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Rimini Street: En liten, men hotar fisk till Oracle, SAP, Kommer SAP användargrupper nytändunderhålls ämne, Oracles $ 1,3 miljarder dom över SAP: Sex stora frågor, Rimini gatunamn affärssystem vet Grady som driftschefen