Top iOS nyheten i veckan: Office 365; iPad Pro och iPhone SE, bricked enheter fasta

Apple höll ett pressevent i veckan för att visa upp den nya 9,7-tums iPad Pro och iPhone SE. Om du inte får se händelsen som är OK som webbplatsen har brutit ner det med siffrorna.

Men bara avslöjas av Apple för några dagar sedan, förbeställningar för 9,7-tums iPad Pro och iPhone SE är nu öppen. Förbeställningar för den nya iPhone kommer att få levereras 1 April – 5. iPad Pro kommer att finnas tillgänglig i Apple Stores 31 mars och kommer att levereras sedan också.

Källa: Engadget

Apple driver iPad Pro linjen så bra för företag, och den senaste noteringen av företaget för Office 365 visar sin avsikt. Office 365, teckningskontorsprogram från rival Microsoft, erbjuds nu av Apple som ett tillbehör till iPad Pro.

Apple släppt den senaste versionen av iOS 9.3, denna vecka och en del ägare av äldre enheter kan inte aktivera den. Detta följdes snabbt av en annan uppdatering som tagit upp denna fråga.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vatten motstånd, fem färger

Apple presenterar nya iPad Pro, iPhone SE

Förbeställningar öppen för iPad Pro, iPhone SE

Office 365 nu ett “tillbehör” för iPad Pro

iOS 9.3 uppdatering rullar ut, tegel vissa äldre enheter, Apple inlägg fixa