Tipping: Our bounty squelched bug

En säkerhetsbrist i Veritas s NetBackup ansökan har hittats och lappat genom ett initiativ som drivs av Tipping som betalar säkerhetsforskare som hittar och rapportera fel.

Tipping, ett dotterbolag till 3Com, meddelade de första frukterna av sin Zero Day Initiative på torsdag. Genom ZDI, Tipping belönar säkerhetsforskare som informerar 3Com av sårbarheter och inte offentliggöra dem innan säljaren har utfärdat en patch.

Tom Espiner av webbplatsen Storbritannien rapporterade från London. För hela artikeln, klicka här.

? CommBank samarbetar med Barclays för mobila betalningar, innovation fintech

Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer

Salvia dataintrång kan påverka hundratals företagskunder

Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder

Bankverksamhet;? CommBank partner med Barclays för mobila betalningar, fintech innovation, Artificiell intelligens, Google DeepMind AI för att hjälpa läkare att behandla huvud- och halscancer, säkerhet, Sage dataintrång kan påverka hundratals företagskunder, Enterprise Software, Tech får de Brexit blues som förtroende diabilder