Små Biz Trumps Konkurrensen i den digitala ekonomin

mul-ti-plexer-er. substantiv. En anordning, i elektronik, syntetiserar att olika datasignaler till en enda, enhetlig utgång. webbplatsen Multiplexer går samman olika perspektiv, medietyper, och datakällor och syntetiserar dem i ett tydligt budskap, via en sponsrad blogg.

webbplatsen Multiplexer tillåter marknadsförare att ansluta direkt med webbplatsen samhället genom att ge dem möjlighet att blogga på hemsidan publiceringsplattform. Innehållet på webbplatsen Multiplexerkontrollsystem bloggar produceras i samarbete med sponsorn och är inte en del av webbplatsens redaktionella innehållet.

När jag först kom in i arbetsmarknaden, intervjuade jag på ett par olika företag, varav en var en liten försäkringsbolag utanför Philadelphia. Min intervju var en C-nivå verkställande, och han gav mig ett råd jag aldrig kommer att glömma. Han sa: “Du vet, på ett stort företag, du kommer att lära sig mycket om lite. Här hos oss, på ett litet företag, kommer du att lära en hel del om en hel del.”

Han menade naturligtvis att anställda i små och medelstora företag bär många hattar. Och oftast, deras organisatoriska ledare är tillgängliga resurser och tjäna som VD, CMO, CIO, CFO, och mer allt på en gång.

Storlek spelar ingen roll

Idag kan små företag vara lika framgångsrik som, om inte mer framgångsrika än sina större konkurrenter. Varför? Eftersom med rätt teknik, kan små företag lätt orsaka positiv störningar på marknaden.

Inom bommen i den digitala ekonomin, småföretag har nu befogenhet att omforma sina marknader och branscher. Ett par populära exempel på detta är Uber störa transportindustrin och Airbnb störa besöksnäringen.

Båda har avsevärt skakat sina större konkurrenter, eftersom de framgångsrikt utnyttja sakernas Internet för att förse kunderna med ett enkelt och lätt sätt att köpa en tjänst. Och enligt en ny blogg genom Vivek Bapat kommer 70% av konsumenterna rekommendera varumärken som erbjuder en enklare upplevelse. Och 38% av konsumenterna kommer att betala en premie för det (Digitalist).

Läs mer … Lyssna på #SAPTalks

Enligt en färsk undersökning Economist Intelligence Unit, 59% av företagsledarna är överens om att för att deras företag att överleva med dagens kunder, måste deras företag anamma och anpassa sig till hyperconnectivity.

Om du vill veta mer om ett stort antal små och medelstora företag som dikning äldre processer och inne-the-box tänkande att bli störande krafter på sina marknader, kolla in den nya podcastserien, #SAPTalks … små till medelstora företag värd David Trites .

I cirka 20 minuter en episod, gästföreläsare från små och medelstora företag dela sina unscripted och djupgående digital omvandling erfarenheter. De förklarar sina industrier, utmaningar, nuvarande teknikprojekt, bästa praxis, och lärdomar längs resan.

Den första episoden kommer luft på Voice America Channel på tisdag 13 oktober och kommer att innehålla Paula Muesse, CIO och CFO på zhena s Gypsy Tea. På utställningen kommer Paula förklara hur zhena adopterade ny teknik för att bäst sälja ekologiskt, rättvisemärkt och konkurrenskraftiga teer.

Du kan följa konversationen på Twitter genom hash tagg #SAPTalks och genom att följa @SAPSmallBiz.

Följ bloggen serien

Läs hur följande företag också har brutit myten om att SAP är bara för stora företag

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Hur kan man vara en världsledande förlag i en digital värld

Franklin Valve visar hur Small Business tacklar Rapid Growth

Som matar Kinas halv miljard Pigs?

Hur Prime Meats skär genom Business Komplexitet

High-Tech ERP hjälper EvoShield Skydda Idrottare och växa Business

Håll dig till grunderna i Family Recept och korv Business

För mer information om hur du framgångsrikt kan sälja till de små och medelstora marknaden, klicka här.

För mer mycket historier, följ mig på Twitter och Linkedin.

Det här inlägget publicerades ursprungligen på SCN i SAP Business Trends.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela