10 program som kommer att äga företagets framtid

iStockphoto / audioundwerbung

Eftersom behoven av företaget fortsätter att flytta, är äldre programvaruleverantörer befinner sig konkurrerar med en mängd potentiella uppkomlingar. Förändringar i vårt sätt att få arbete innebär att fler små lösningar har en möjlighet att fylla en nisch eller träffa ett specifikt behov.

Detta är inte att säga att etablerade leverantörer kommer någonstans när som helst snart, så många bygger ut sina produktutbud för att möta de växande behoven av företagsanvändare. Men när molnet rör sig mot företag utbreddhet och slagord som stora uppgifter blir kanon, är listan över de främsta verktyg för att få arbete förändras.

Här är 10 program som är näst på tur för företag dominans.

Kanske den mest kända mjukvaruleverantör i världen, gjorde Microsoft en stark gå när det tog sin populära kontorssvit till molnet med Office 365. I själva verket, toppade tjänsten Okta senaste undersökning av de mest populära molnapparna som används i arbetet. Naturligtvis beror förmågan hos Office 365 för att upprätthålla dominans på Microsoft självt behåller sin starka bas av stöd i företaget.

Enligt sin hemsida, Google Apps for Work har mer än fem miljoner företag i sin kundbas. Med en uppsjö av administratörsfunktioner, och en kombination av både lagring och samarbetsverktyg, kommer framtiden för produktiviteten sannolikt en två-hästkapplöpning mellan Google och Microsoft.

Fastnat i mitten mellan de kvarvarande systemen det avbrutna och startups som kämpar för sin krona, fortsätter Salesforce att förnya sig på ett sätt som håller det steget före med sin CRM-lösning. Eftersom det har utvecklats native för webben, hade Salesforce inte har så mycket existerande infrastruktur att brottas med i jakten på rörlighet och responsiv design. Den Salesforce1 app och nya Blixtredesign visar att företaget förstår där företaget är på väg.

Cloud lagring rubriker har alltid varit fokuserat på antingen Dropbox eller låda, men det är klart att Box hade företaget i åtanke från början. Redan med några av världens största företag som kunder, fortsätter Box att bädda in sig i företaget med sina strategiska plattform och kanalpartners.

Även om det är en ny namn för vissa, har Arbetsdag faktiskt funnits i ett decennium. Företaget byggde en grund på sin ekonomiska förvaltning och rekryteringstjänster, men har nyligen lagt till en karriärutveckling verktyg som kallas Arbetsdag Learning. Företaget har också expanderat i Europa och Asien som för sent.

I loppet för att ersätta e-post, leder Slack avgiften. Ett ungt företag, Slack fick sin början år 2013 och blev snabbt meddelandeplattform för många företag med nästan ingen marknadsföring. Tidigare under 2015 meddelade bolaget att det hade 200.000 betalda användare och en värdering nära $ 3 miljarder.

Tableau är en av de viktigaste ledarna i analys och business intelligence utrymme. Med huvudkontor i Seattle, fick Tableau går i 2003. Företaget postat imponerande resultat och kundtillväxt under Q2 2015. Och med explosionen av stora data visas tablån på väg att fortsätta sin imponerande tillväxt.

I slutet av 2014 gjorde SAP ett strategiskt drag för att förvärva resor och kostnader företaget Concur Technologies. Före förvärvet företaget landade på några listor över de snabbast växande starter, och att tillväxten tycks ha varit hållbart. Bara förra månaden meddelade Concur det anställa ytterligare 170 ingenjörer att driva sin tillväxt.

Medborgar utvecklare “är redo att fylla luckorna i företagsapplikationer (elaptopcomputer.com), Enterprise apps: Tillståndet för de stora aktörerna (; Enterprise appar betala räkningarna för mobila utvecklare (elaptopcomputer.com); BYOD anställdas likgiltiga” till företag säkerhet (

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Adobe Creative Suite har sedan starten varit ett av de viktigaste verktygen i marknadsavdelningar och kreativa tjänster företag runt om i världen. När Adobe skiftas till sin molnbaserade modell, elimineras den frustration att betala för att ersätta föråldrad programvara. Senaste resultat pekar på en fortsatt antagande och tillväxt av företagets molnerbjudande.

SugarCRM, den största öppen källkod utmanare till företag som Salesforce, hade 18 kvartal i rad med tillväxt fram till 2014 och såg massiv tillväxt i Asien och Stillahavsområdet Japan region tidigare i år. Bolagets ökande globala fotavtryck visar att det sannolikt kommer att bli en kraft i företaget under de kommande åren.

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september